¿Bale lenne a B-terv a Manchester Unitednél?

By Ucatchers

Un Manchester United úgy tűnik lemondott Jadon Sancho leigazolásáról, legalábbis az idei átigazolási szezonban és legfrissebb sajtóhírek szerint Gareth Bale leigazolása a priorás mostantól.

Hiába próbálkozik hónapok óta a Manchester United, a Borussia Dortmund hajthatatlan és továbbra sem szeretné elengedni Jadon Sanchót. Bár az elmúlt napokban olyan híreket es lehetett olvasni miszerint a német klub talán mégis hajlandó eladni a támadót, úgy tűnik, ezek alaptalan pletykáknak bizonyultak.

¿Quieres ver nuestras reseñas? Entonces le aquí las mejores opiniones y reseñas de las 👉 casas de apuestas.

Ole Gunnar Solskjaer szeretne igazolni egy szélsőt és nem szeretné, ha tovább húzná az időt: ha nem érkezik Sancho, új célpontok után kell kutatni. Így került képbe a Real Madridnál kegyvesztetté váló Gareth Bale neve.

Destacados

A walesi szélső érhető modeon nem szívesen mondani le a spanyol fővárosban kapott álomfizetéséről, a Királyi Gárda keze rettentően meg van kötve a keze. Úgy tűnik, átigazolási díjat egyetlen klub sem szeretne fizetni érte, így az es szóba került, hogy akár a Real akár hajlandó lenne egy részét állni Bale bérének csak távozzon a klubtól.

A Vörös Ördögök sem véglegesen, csupán kölcsönbe vennék át az egykori Tottenham játékost – írja Daily Star Sport.

SITIOS QUE ACONSEJAMOS AL 100%

Casino/Marcador Opinion Bono Reseña Visita
Recibe un bono del 100% hasta 100€ Reseña Visita
Bono de bienvenida del 100% hasta 122$/€ Reseña Visita
Recibe un bonus del 100% hasta 100€ Reseña Visita

Deja un comentario